У Городищі відбувся обласний семінар директорів гімназій та ліцеїв

У Городищі відбувся обласний семінар директорів гімназій та ліцеїв

14 березня у Городищенському економічному ліцеї відбувся обласний семінар директорів гімназій, ліцеїв, колегіумів на тему «Використання хмарних технологій в управлінні сучасним закладом освіти».
Відкрила семінар методист лабораторії розвитку освіти та педагогічних інновацій КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» Світлана Чиркова. Начальник відділу освіти Городищенської РДА Микола Кирпатий привітав гостей та побажав плідної роботи.

Директор Городищенського економічного ліцею Надія Жуган ознайомила присутніх із основними напрямками дослідно-експериментальної діяльності педагогічного колективу, результатами участі у Всеукраїнських та регіональних проектах, досягненнями учнів та учителів, провела віртуальну подорож по хмарно-орієнтованому навчальному середовищу ліцею на платформі Microsoft Office 365, показала приклади застосування сервісів Офіс-365 у роботі керівника сучасного закладу освіти для здійснення управлінської діяльності.

Учасники семінару відвідали фрагмент уроку історії (10-А клас) із використанням хмарних технологій Офіс-365, який провела заслужений учитель України Олена Бурлака. Також гостей зацікавив інтерактивний урок із використанням гри «Minecraft Edu». Присутні з задоволенням занурилися у віртуальний світ запропонованої учнями гри «Ліцей майбутнього». Ці та інші заходи дали можливість директорам ближче познайомитися з хмарними технологіями, які кожен керівник зможе використати у своїй управлінській діяльності. Учасники семінару відзначили основні моменти, що найбільше зацікавили їх з практичної точки зору і озвучили, які технології із запропонованих готові успішно впроваджувати у своїх закладах освіти.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x