Виконком погодив зміни до ПСЕРу на 2018 рік

Виконавчий комітет погодив зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Черкас на 2017−2019 роки. Під час сьогоднішнього засідання, 19 березня, цей проект рішення з усіма озвученими пропозиціями одноголосно підтримали всі присутні. Остаточне слово тепер за депутатами. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Як розповіла директор департаменту економіки та розвитку Ірина Удод, основним пріоритетом у змінах до ПСЕРу є закінчення розпочатого раніше будівництва або ж ремонтних робіт на низці об’єктів у місті.

– Важливим нині є завершення робіт із реконструкції вулиці Героїв Дніпра, будівництва полігону твердих побутових відходів, – говорить вона. – Значна увага, як і в попередніх роках, приділена освітянській галузі, зокрема, завершенню робіт, пов’язаних із енергозберігаючими технологіями.

Під час обговорення проекту рішення міський голова Анатолій Бондаренко запропонував перерозподілити три мільйони гривень для зведення в Черкасах меморіального комплексу загиблим АТОвцям.

Ще 10 мільйонів гривень – на будівництво багатофункціонального Палацу спорту для ігрових видів спорту.

Заступник міського голови Юрій Ботнар вніс пропозицію спрямувати кошти з бюджету на облаштування систем рекуперації для басейну, що на Центральному стадіоні, та палацу спорту «Будівельник».

Близько трьох мільйонів гривень за його пропозицією спрямують на встановлення системи пожежної сигналізації в закладах освіти.

Майже 9,5 млн грн виділять на реконструкцію прилеглої території (спортивних майданчиків) у 1, 31 гімназіях, у 8, 17, 21, 22 школах та в фізико-математичному ліцеї.

Заступник міського голови Ігор Волошин ініціював створення нового веб-порталу Черкаської міської ради та її виконавчого комітету, оскільки нинішній, за його словами, не відповідає запитам сьогодення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x