Маньківщина і Монастрищина отримали реанімобілі

Маньківщина і Монастрищина отримали реанімобілі

Ще у два райони області передано нові реанімобілі. На початку пленарного засідання голова обласної ради вручив керівнику Маньківської підстанції Центру екстреної медичної допомоги ключі від автомобіля швидкої медичної допомоги, що був придбаний у рамках виконання обласної цільової програми «Екстрена медична допомога Черкащини на 2017-2020 роки» для Маньківського району. За умовами виконання програми, сума бюджетного співфінансування від району на купівлю реанімобіля для надання екстреної медичної допомоги пацієнтам склала 1 150 тис. грн. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

– Сьогодні виконую приємну місію – за дорученням активу області, депутатського корпусу, обласної державної адміністрації – дозвольте передати вам новий реанімобіль повністю укомплектований за всіма вимогами надання швидкої медичної допомоги, закуплений за спільної участі бюджетів області і Маньківського району. Висловлюю щиру подяку громаді, депутатському корпусу, райдержадміністрації, які не залишились осторонь стратегічних проблем медичної галузі та взяли активну участь у співфінансуванні. Переконаний, це суттєво вплине на якість надання екстреної медичної допомоги мешканцям вашого району та селища, – відзначив голова обласної ради.Ще у два райони області передано нові реанімобілі

За словами Олександра Вельбівця, ще один автомобіль швидкої такого ж класу відправлять на потреби громади Монастирищенського району, що також долучився до співфінансування у рамках виконання обласної цільової програми «Екстрена медична допомога Черкащини на 2017-2020 роки».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x