За два дні черкаські поліцейські повернули додому 4 осіб

За два дні черкаські поліцейські повернули додому 4 осіб

За два дні черкаські патрульні розшукали й повернули додому чотирьох осіб. 17 березня із заявою до поліції звернувся 17-річний хлопець про те, що його 15-річний брат не повернувся додому, а мобільний телефон поза межами доступу. На пошуки зниклого орієнтували всі екіпажі. А знайшли його у будинку де й проживає. Хлопець спав у підсобному приміщенні. Далі розповів патрульним, що забув ключі від дверей і не зміг потрапити до помешкання. На той час вдома нікого не було, ще й мобільний розрядився, тож не мав змоги зв`язатися з рідними. Коли чекав на своїх у підсобці – заснув і не почув, як усі забили на сполох. Про це «Нова Доба» дізналася в Патрульній поліції Черкаської області.

Інший випадок трапився з черкащанином 1938 року народження. 15 березня він пішов з дому і не повернувся. За два дні чоловіка помітили у середмісті Черкас.
Окрім свого прізвища та імені, він нічого не пам`ятав однак, цього було достатньо патрульним аби встановити адресу проживання і передати знайденого рідним.

У Черкасах заблукала 89-річна бабуся. Її на зупинці помітила небайдужа черкащанка та передала патрульним. Пенсіонерку поліцейські вже не вперше доставляють додому. Тож і цього разу прослідкували аби вона зайшла до квартири.

Про зникнення 74-річного жителя села Бузуків орієнтували особовий склад патрульної поліції. Правоохоронці перевіряли осіб схожих за орінтуванням, оглядали недобудови і виявили чоловіка на перехресті вулиць Смілянської та Благовісної. Громадянина поліцейські доставили та передали доньці, яка проживає на вулиці Батицького у Черкасах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x