Золотоніські рятувальники взяли участь у батьківській конференції

Золотоніські рятувальники взяли участь у батьківській конференції

19 березня в Кропивнянській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася щорічна батьківська конференція, до участі у якій були запрошені також працівники національної поліції, лікарі, співробітники служби у справах дітей та рятувальники районного відділу Управління ДСНС області. Про це “НОва Доба” дізналася на офіційному сайті відомства.

Під час спілкування з батьками, співробітники Служби порятунку звернули увагу дорослих на необхідності навчання дітей основним правилам пожежної та техногенної безпеки у побуті, діям у випадку виникнення надзвичайної ситуації. Також рятувальники поінформували присутніх щодо оперативної обстановки в районі. Зокрема в регіоні виникло 17 пожеж, під час яких загинуло 7 осіб, ще 1 було травмовано. Знищено чи пошкоджено 11 будівель та 3 од. техніки. Найпоширенішою причиною пожеж стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, через що виникло 6 подій.

Співробітники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини детально розповіли про дії на випадок виявлення вибухонебезпечних предметів, а також зупинилися на проблемі розливу ртуті під час пошкодження побутових термометрів. Закликали батьків не дозволяти дітям виходити на кригу без дорослих та не залишати їх наодинці вдома.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x