Драбівські освітяни отримали «срібло» та «золото» на Міжнародній виставці

Драбівські освітяни отримали «срібло» та «золото» на Міжнародній виставці

Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти- 2018» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» 15-17 березня об’єднала майже 760 учасників з України та 12 країн світу. Освітяни Драбівського району стали учасниками конкурсної частини виставки і одержали «срібло» та «золото» у трьох номінаціях. Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській РДА.
Свої інноваційні здобутки на виставках презентували Драбівський районний методичний кабінет відділу освіти, Драбівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ім.С.Васильченка-гімназія», Степанівська ЗОШ І-ІІ ст. Вони отримали нагороди у трьох номінаціях. Зокрема:
«Упровадження інновацій у педагогічний процес для підвищення якості знань випускників» – Драбівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. С.В. Васильченка – гімназія» Драбівської районної ради Черкаської області – срібна медаль.
«Модернізація змісту професійної підготовки та перепідготовки кадрів до праці в умовах нової української школи» – Районний методичний кабінет відділу освіти Драбівської районної державної адміністрації Черкаської області – срібна медаль.
«Упровадження сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологій для вдосконалення та підвищення ефективності навчально-виховного процесу» – Степанівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Драбівської районної ради Черкаської області – золота медаль.
Учасники виставки відвідали конференції, презентації, семінари, тренінги, майстер-класи з актуальних питань забезпечення якості освіти, реалізації завдань Концепції «Нова українська школа», впровадження обладнання та інноваційних освітніх технологій, розбудови інклюзивної освіти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x