У Черкасах відбудеться ярмарок вакансій

У Черкасах відбудеться ярмарок вакансій

23 березня о 14.00 відбудеться «Ярмарок вакансій для пошукачів роботи» за адресою м. Черкаси, бульвар Шевченка, 208/1, ТРЦ «Любава», 1 поверх. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському міському центрі зайнятості.

На ярмарку запропонують свої вакансії КП «Черкасиводоканал», КП «Черкасиелектротранс», ЧФ ПАТ «Укртелеком», ЧД ПАТ «Укрпошта», ПАТ «Азот», ТОВ «МГК-Черкаси», ТОВ «Металогальва», ТОВ «Світ Ласощів», ПАТ «Юрія», ТОВ «Пономар», ПП «Влада-7», ПРАТ «БМУ-3», ТОВ «Мокавто», ДУ «Черкаський слідчий ізолятор», ОКП «Готельний комплекс «Дніпро», ТОВ «Аг-груп Україна», Навчальний центр ДПСУ (Військова частина 9930, Оршанець), Управління патрульної поліції в Черкаській області.

Пошукачі роботи матимуть можливість отримати чимало корисної та актуальної інформації, пов’язаної з працевлаштуванням, у т.ч. під час особистої співбесіди з роботодавцями.

Роботодавці міста зможуть ознайомити зацікавлених осіб із специфікою роботи свого підприємства, надати інформацію про умови праці, обсяги робіт, рівень заробітної плати, а також про вимоги до претендентів на кожну вакантну посаду.

Фахівці центру зайнятості ознайомлять присутніх з ринком праці та з послугами, що надає служба зайнятості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x