У Черкасах обговорили стратегію розвитку спортивної галузі

У Черкасах обговорили стратегію розвитку спортивної галузі

Формулу фінансування різних видів спорту розроблять на Черкащині. Про це домовився голова ОДА Юрій Ткаченко з керівниками профільних федерацій області. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

Як наголосив очільник Черкащини, поліпшення спортивної інфраструктури є пріоритетом обласної влади. Відповідне завдання він дав і керівникам районів. Також він подякував спортивним федераціям області за конструктивну співпрацю.

– У кожному районі мають бути визначені пріоритетні види спорту, де є попит і можливості, – сказав Юрій Ткаченко. – Щоби надалі мобілізувати ресурс на їхній розвиток із бюджетів різних рівнів. Тільки так ми комплексно поліпшуватимемо матеріально-технічну базу. Окрім того, до наступної зустрічі спільно з федераціями ми напрацюємо формулу фінансування різних видів спорту, враховуючи пріоритетність, і вивчимо питання авансування участі спортсменів у змаганнях. Зі свого боку ми звернулись до федерацій із проханням активніше працювати по районах, не концентруючись на обласному центрі.

Нагадаємо, на забезпечення підготовки та участі спортсменів у змаганнях на Черкащині торік спрямували майже 5 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x