Чигиринській ЦРЛ передали новеньку «швидку допомогу»

Чигиринській ЦРЛ передали новеньку «швидку допомогу»

Новий автомобіль екстреної медичної допомоги відсьогодні обслуговуватиме жителів Чигиринщини. Його центральній районній лікарні передав заступник очільника області Сергій Овчаренко. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

Вісім новеньких «швидких» на Черкащині придбали торік у грудні. На це спрямували кошти як з обласного, так і місцевих бюджетів. Долучилися до співфінансування Канівщина, Золотоніщина, Монастирищина, Маньківщина, Шполянщина та Чигиринщина. Саме ці райони обслуговуватимуться новими «швидкими». Один автомобіль працюватиме у відділі реагування на надзвичайні ситуації (санавіація).
– Оновлення автопарку «швидких» – серед пріоритетів як обласної, так, певен, і місцевої влади, адже це питання збереження життя людей, – говорить Сергій Овчаренко. – Нині в Обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф діє до 90 автомобілів. Однак більша частина з них уже відпрацювала свій ресурс. Оскільки щорічно кожен автомобіль виїжджає у середньому на три тисячі викликів. Окрім того, плануємо будівництво централізованої диспетчерської. Цей проект подаватимемо на співфінансування з Держфонду регіонального розвитку.

Чигиринській ЦРЛ передали новеньку «швидку допомогу»

Придбали автомобілі у межах обласної цільової програми «Екстрена медична допомога Черкащини на 2017-2020 роки». «Швидкі» обладнані усім необхідним: від дефібриляторів до кардіографів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x