Маньківська районна рада обрала свого очільника

Маньківська районна рада обрала свого очільника

16 березня 2018 року відбулося засідання чергової 25 сесії Маньківської районної ради сьомого скликання, яку провела заступник голови районної ради Світлана Лещенко. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Маньківської районної ради.

Першим було процедурно узгоджено та підготовлено до таємного голосування за кандидатури на голову районної ради. За результатами, головою районної ради обрано Світлану Лещенко, яка дотепер займала посаду заступника та виконувала обов’язки голови ради.

У роботі сесії взяли участь голова обласної ради Олександр Вельбівець, помічник народного депутата України Валентин Балабак, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники районних установ, підприємств та організацій, представники засобів масової інформації.

На початку пленарного засідання голова обласної ради вручив керівнику Маньківської підстанції Центру екстреної медичної допомоги ключі від автомобіля швидкої медичної допомоги, що був придбаний у рамках виконання обласної цільової програми «Екстрена медична допомога Черкащини на 2017-2020 роки» для Маньківського району. За умовами виконання програми, сума бюджетного співфінансування від району на купівлю реанімобіля для надання екстреної медичної допомоги пацієнтам склала 1 150 тис. грн.

У ході роботи затверджено зміни до районного бюджету на 2018 рік. З цього питання поінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Самойленко, яка зазначила, що винесення на розгляд сесії районної ради проекту рішення викликане в зв’язку з необхідністю розподілу вільного залишку коштів районного бюджету на 01.01.2018; розподілу коштів субвенції обласного бюджету та сільських та селищного бюджетів; перерозподілу призначень головних розпорядників коштів.

Крім того, народні обранці внесли зміни та доповнення до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки; комплексної програми розвитку культури і туризму на 2011-2020 роки; районної програми розвитку архівної справи на 2015-2020 роки; Комплексної програми забезпечення техногенної та пожежної безпеки на території району, вжиття заходів щодо ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та подій на 2016-2020 роки; до Статуту Маньківського районного центру культури і дозвілля тощо.

Затверджено нову редакцію Статуту Маньківської центральної районної лікарні та внесено зміни до районного бюджету на 2018 рік, розглянуто ряд інших.

В обговоренні активну участь взяли депутати районної ради Анатолій Заремба, Юрій Безверхий, Віктор Самойленко, Володимир Вовк, Вадим Скорик, Віктор Шевченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x