Черкащанин потребує термінової допомоги на лікування

Черкащанин потребує термінової допомоги на лікування

У 25-річного Тараса Олійника з Черкас лікарі діагностували страшний недуг – рак шлунку. Нині фахівці обласного онкологічного диспансеру оперували хлопця, попереду в нього курс хіміотерапії та не менш складна реабілітація. Загалом на лікування, за словами його близьких, необхідно майже 400 000 гривень. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міської ради.

Зусиллями небайдужих людей наразі вдалося зібрати 102 тис. грн, утім, цих коштів недостатньо. Через це його друзі оголосили збір грошей і звертаюся до всіх, у кого є бажання та можливість допомогти, підтримати молодого хлопця. До слова, задля цього в кількох кофейнях міста (Білий Кролик Кава Шоп, Фабрика кави та Unicorn coffee) ініціювали благодійних продаж тістечок. Усі виручені кошти спрямовують на лікування Тараса Олійника.

– Маленькими вкладами всі разом ми можемо зробити велику справу. Після операції Тарас ще достатньо слабкий, але днями його обіцяють перевести з реанімації в палату, – розповідає подруга Вікторія Пандей. – Навіть кожна найменша пожертва може стати рятівною.

Допомогти Тарасу Олійнику одужати можна, переказавши кошти:

• ПриватБанк
4149 6258 1157 4829 – Марина Білоног

• Монобанк
5375 4141 0058 4423 – Марина Білоног

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x