Черкаські депутати тестували систему електронного голосування

Черкаські депутати тестували систему електронного голосування

Під час пленарного засідання сесії, 20 березня, міські депутати працювали в тестовому режимі з системою електронного голосування «Голос». Для цього кожному з обранців роздали планшет. Далі – поіменне голосування здійснюється шляхом натискання однієї із кнопок: «за», «проти», «утримався». Утім, під час апробації системи депутатами виникали технічні проблеми. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському міськвиконкомі.

– У четвер відбудеться продовження роботи 52-ого пленарного засідання сесії із розгляду земельних питань. На ньому депутати знову намагатимуться працювати з електронною системою голосування, – прокоментувала начальник відділу з питань роботи ради Вікторія Курч. – На це засідання ми плануємо запросити представника фірми, яка розробляла цю систему, аби вони могли оперативно надати відповіді депутатам стосовно користування програмним забезпеченням.

До слова, за допомогою системи депутати можуть не лише проголосувати, а й зареєструватися, записатися на виступ, ознайомитися з програмою пленарного порядком денним та переглянути проекти рішень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x