Впродовж доби рятувальники 9 разів рятували водіїв із заметів

Впродовж доби рятувальники 9 разів рятували водіїв із заметів

За добу 20 березня, для надання допомоги під час ускладнення погодних умов на території області підрозділи Управління ДСНС залучались у 9-ти випадках. Проведено буксирування та витягування зі снігових заметів 10-ти одиниць техніки (8 вантажних та 1 легкового автомобілів, а також 1 пасажирського автобуса ), загалом надано допомогу 10 особам. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Так, о 19:10 між селами Гродзево та Гереженівка, Уманського району через ожеледицю на дорозі з’їхав у кювет та самостійно не зміг продовжити рух пасажирський автобус ПАЗ, який рухався за маршрутом «Умань-Гродзево».

Рятувальники Уманської пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події, відбуксирували автобус на проїзну частину дороги після чого він продовжив рух за маршрутом. На момент виникнення події пасажирів в салоні автобуса не було.

Цього ж дня, рятувальники звільнили 9 вантажних автомобілів, які через ожеледицю потрапили до снігових заметів та не могли самостійно продовжити рух. Зокрема, допомога співробітників ДСНС знадобилася водіям в містах Черкаси, Умань, Монастирище, Шпола і Кам`ямнка та Жашківському районі.

Водночас, 04:13 21 березня, в місті Канів місцевий пожежно-рятувальний підрозділ відбуксирував із снігового замету легковий автомобіль Dacia Logan.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x