Учасники ЗНО можуть внести зміни до своїх даних

Учасники ЗНО можуть внести зміни до своїх даних

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, у разі необхідності, можуть внести зміни до реєстраційних даних або усунути причини, що стали підставою для відмови в реєстрації. Відповідні зміни можна внести до 2 квітня 2018 року. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який вам буде надіслано в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2018 рік».

У разі потреби ви можете внести зміни до реєстраційних даних, здійснивши перереєстрацію. Перереєстрація триватиме до 2 квітня 2018 року після отримання вами Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Сертифікат).

Для перереєстрації потрібно внести зміни до реєстраційних даних за допомогою спеціального сервісу «Внести зміни», що доступний на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Вхід до сервісу – за номером і пін-кодом Сертифіката. Вам потрібно буде оформити нову реєстраційну картку, повторно сформувати комплект реєстраційних документів, вклавши до нього отриманий раніше Сертифікат. Пакет документів треба подати до відповідного регіонального центру в той самий спосіб, у який це було здійснено під час реєстрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x