Серед студенток-істориків УДПУ визначили найчарівнішу

Серед студенток-істориків УДПУ визначили найчарівнішу

В Уманському державному педагогічному університеті відбулося феєричне шоу – «Міс історичного факультету – 2018». Організаторами конкурсу стали заступник декана з виховної роботи, кандидат історичних наук Анна Шауренко та колектив студентської ради факультету на чолі з Мирославою Пересунько.
За звання «Міс історичного факультету – 2018»боролися дев’ять дівчат у трьох виходах — дефіле, інтелектуальному і творчому конкурсах: Яна Гонтаренко, Юлія Гоменюк, Анастасія Ягольніцька, Ірина Фурман, Лілія Должкевич, Анастасія Неголюк, Анастасія Бондаренко, Вікторія Немеш і Галина Лавренюк.

Серед студенток-істориків УДПУ визначили найчарівнішу

Оцінювали красу, таланти і ерудицію учасниць справжні експерти та поціновувачі жіночої вроди: декан факультету, людина яка завжди підтримує студентську ініціативу, заслужений працівник освіти України Анатолій Карасевич; голова первинної профспілкової організації університету Валентин Хитрук; начальник центру культури і дозвілля «Гаудеамус» Людмила Гекалюк; директор першого анти-кафе в місті Умань «YODA смарт-кафе» Іван Дудук; фундатор агенції «Умань Концерт» Софія Литвиненко-Чорномаз та один з топових ведучих міста Артур Гуртовенко. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Серед студенток-істориків УДПУ визначили найчарівнішу

Розпочалося дійство із виходу конкурсанток в образах відомих жінок України. Дівчата демонстрували різноманіття одягу та власну схожість з обраною персоною: учасниця №1 – образ княгині Ольги; учасниця №2 – образ Роксолани; учасниця № 3 – образ Марії Заньковецької; учасниця № 4 – образ Соломії Крушельницької; учасниця № 5 – образ Людмили Павличенко; учасниця № 6 – образ Ніни Матвієнко; учасниця № 7 – образ Катерини Осадчої; учасниця № 8 – образ Соломії Вітвіцької, учасниця № 9 – образ Юлії Тимошенко.
Та не красою єдиною! На конкурсі талантів дівчата продемонстрували все: від співів і танців до гумористичних сценок та акробатичних номерів.

Серед студенток-істориків УДПУ визначили найчарівнішу

Хвилюючою миттю для самих учасниць став інтелектуальний конкурс, де потрібно було показати креативність відповідей, знання та свою неповторність.
Розважали глядачів вечора неймовірно насиченою програмою.

Серед студенток-істориків УДПУ визначили найчарівнішу

У загальному підсумку конкурсу титули «Міс глядацьких симпатій» і «Друга віце-міс» здобула Галина Лавренюк, звання «Перша віце-міс» отримала Вікторія Немеш, а омріяну корону і титул «Міс історичного факультету – 2018» виборола Лілія Должкевич. За результатами конкурсу були також визначені переможниці у різних номінаціях» − «Міс ніжність», «Міс ерудиція», «Міс вишуканість», «Міс грація», «Міс креативність», «Міс епатаж», які також отримали дипломи і подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x