Черкаські «слідопити» перемогли в Херсоні

Черкаські «слідопити» перемогли в Херсоні

Золото, бронзу та два срібла привезли з всеукраїнської першості з Херсону черкаські орієнтувальники. Місце на п’єдесталі першості вибороли вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Черкаської міської ради. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Відкриті всеукраїнські естафетні перегони зі спортивного орієнтування «RACEOFFOUR – 2014» закінчилися в Херсоні. За головні нагороди першості боролися орієнтувальники з шести міст України, а саме: із Одеси, Миколаєва, Херсону, Каховки, Цюрупинська та Черкас. Суперниками наших земляків стали найдопитливіші орієнтувальники країни. Склад кожної команди – 4 особи, групи «Kids» (2000 р.н. і мол.); «Junior» (1999-1996 р.н.); «Elita» (без обмеження). У змаганнях взяли участь 36 спортсменів.

Учасники мірялися силами у двох дисциплінах. У перший день змагань, 28 березня, вони визначали найспритнішого у 4-етапній естафеті на короткій дистанції (4.170 км). У другий день, 29 березня, шукати контрольні пункти вийшли найвитриваліші змагальники. Адже змагатися їм довелося вже у 2-етапній естафеті (5.800 км) на середній дистанції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x