Школярів та студентів запрошують взяти участь у конкурсі бізнес-планів

Школярів та студентів запрошують взяти участь  у конкурсі бізнес-планів

Відділення економіки та дизайну Черкаського державного бізнес-коледжу спільно із Департаментом регіонального розвитку Черкаської ОДА та Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром запрошують творчу молодь Черкащини до участі в конкурсі молодіжних бізнес-ідей «Креативна Черкащина». Про це “Нова Доба” дізналася в Черкаській ОДА.

Роботи на конкурс подаються у формі презентації обсягом до 15 слайдів та мають якнайповніше відображати конкретну бізнес-ідею (чи декілька ідей), доцільність і можливість її (їх) реалізації. Презентації можуть бути підготовлені в довільній формі (слайд-шоу, анімації, відеоролики). На титульному слайді має бути представлена наступна інформація: назва бізнес-ідеї, прізвище та ім’я учасника (учасників), назва навчального закладу, клас (курс і шифр групи).

Учасниками конкурсу можуть бути учнівська молодь та студенти (учні) закладів освіти Черкащини. Форма участі: індивідуальна та командна (кількість учасників не більше двох осіб). Кожен учасник має право подати на конкурс лише одну роботу.

Форма для реєстрації розміщена за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdt-JyOuoVxylmbhblxCYesGABNQsBh_bg8wi_nfo3nOFFGeg/viewform

Конкурсні роботи та заявку учасника конкурсу просимо надсилати за адресою: creativeche2018@gmail.com до 12 травня 2018 року включно (тема листа “конкурс_прізвище та ім\’я учасника”).
Більш детальну інформацію ви знайдете тут : http://www.business-college.com.ua/fullnews.php?news=559
Координатор проекту: Кузнецова Наталія Богданівна, тел. (472) 641 000.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x