Помер колишній голова Шполянської райради

Помер колишній голова Шполянської райради

Депутатський корпус Шполянської районної ради та її виконавчий апарат глибоко сумують із приводу тяжкої втрати − передчасної смерті Миколи Андрійовича Сабадаша − голови районної ради V скликання, та висловлює глибоке співчуття рідним та близьким покійного. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Шполяночка+».

Микола Сабадаш розпочав трудову діяльність у 1968 році на різних роботах в колгоспі села Мошурів Тальнівського району Черкаської області, в цьому ж році вступив на стаціонарне відділення Білоцерківського сільськогосподарського інституту. Після його закінчення з 1973 по 1980 рік працював в колгоспах Тальнівського району, де досить швидко пройшов шлях від бригадира тракторної бригади до заступника голови колгоспу. В 1980 році був обраний другим секретарем Тальнівського райкому Компартії України. З 1981 року за направленням навчався у Вищій партійній школі при ЦК КПУ в м. Києві, після закінчення якої працював директором Тальянківського радгоспу-технікуму. Починаючи з 1985 року на протязі більше 21 року беззмінно очолював Шполянський елеватор. За цей час це підприємство стало одним із кращих в своїй галузі. За значні успіхи в роботі Сабадаш М.А. в 2001 році був нагороджений відзнакою Міністерства сільського господарства України «Знак пошани».
З квітня 2006 року по листопад 2010 року Сабадаш М.А. − голова Шполянської районної ради.
Микола Сабадаш обирався депутатом місцевих рад різних рівнів протягом п\’яти скликань. Ніколи не стояв осторонь проблем місцевого самоврядування, активно працював у постійних депутатських комісіях. Він завжди характеризувався дисциплінованістю, компетентністю при прийнятті та виконанні рішень. З його думкою рахувалися не лише керівники органів виконавчої, влади та органів місцевого самоврядування, але й громадськість. Мав високий авторитет серед колег, жителів краю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x