Хлопець викрав з картки 14 тисяч гривень

Хлопець викрав з картки 14 тисяч гривень

Працівники міліції затримали зловмисника, який вчинив крадіжку банківської картки, з якої в подальшому зняв близько 14 тисяч гривень. Його дії кваліфіковані за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До працівників Золотоніського міськвідділу міліції звернулася 51-річна місцева жителька із заявою про крадіжку кредитної картки. Вона розповіла, що нещодавно отримала повідомлення з банку про заборгованість по кредитній картці. Жінка спочатку подумала, що це якась помилка, але коли не знайшла своєї картки зрозуміла, що її обікрали.

Вивчаючи обставини вчинення кримінального правопорушення, правоохоронці отримали цікаву інформацію. Як з’ясувалося, окрім потерпілої, картою користувалася і її дочка. Остання підтвердила цю інформацію та розповіла, що брала картку, коли ходила до магазину за покупками. Крім того, разом із нею часто ходили її знайомі.

Перевіряючи отриману інформацію правоохоронці отримали підтвердження причетності одного із них до вчинення крадіжки.
Молодий чоловік, побачивши на порозі будинку працівників міліції, зрозумів, що його викрито та у всьому зізнався. У кабінеті слідчого 21-річний затриманий пояснив, що в магазині побачив пін-код картки та вирішив її вкрасти. Зняті гроші витратив на розваги. Наразі відносно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x