Влада Черкас пропонує дарувати породіллям набори для новонароджених

Влада Черкас пропонує дарувати породіллям набори для новонароджених

Виконавчий комітет Черкаської міської ради погодив рішення, що стосуються реалізації соціальної політики на території міста Черкаси. А саме: щодо внесення змін до міської соціальної програми «Турбота» на період з 2018 до 2022 років. Зокрема, пропонується розширити перелік заходів, що реалізовуються в рамках цієї програми. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському міськвиконкомі.

Так, за ініціативи депутатів Черкаської міської ради в рамках програми «Турбота» передбачається здійснювати придбання подарункових наборів для новонароджених – мешканців міста Черкаси. Перелік товарів, що входять до набору: підгузки, серветки вологі та паперові, крем дитячий, термометр для води, пелюшки ситцеві та фланелеві (по 2 шт.), ковдра, комплект постільної білизни, пляшечка. Орієнтовна вартість набору складає 2000 грн. Розрахунковий обсяг видатків на реалізацію зазначеного заходу на 2018 рік (квітень – грудень) становить 4 млн. 500 тис. грн.

Довідково: за інформацією департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради середня кількість новонароджених у м. Черкаси становить близько 3000 дітей на рік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x