Канівські правоохоронці затримали серійного крадія

Канівські правоохоронці затримали серійного крадія

Канівські правоохоронці затримали серійного крадія. Ним виявився неодноразово раніше судимий 40-річний житель одного із сіл Канівського району. Чоловік викрадав з домівок та підвалів жителів Канева та району металеві предмети, побутову техніку та електроінструменти. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ НП в Черкаській області.

До чергової частини Канівського відділення поліції надійшла низка заяв від жителів міста та Канівського району про крадіжки з домоволодінь та підвальних приміщень. У потерпілих були викрадені металеві предмети, побутова техніка та електроінструменти.

Проведеним заходами було встановлено, що до даних кримінальних правопорушень причетна одна й таж сама особа. Нею виявився раніше судимий 40-річний житель одного із сіл Канівського району. Чоловіка було знайдено та затримано на одній із вулиць Канева під час реалізації частини крадених речей. Підозрюваний розповів, що викрадені речі продавав, а виручені кошти витрачав на проживання та наркотики. В ході перевірки слідчі встановили його причетність ще по 10 епізодам його кримінальної діяльності.

Речові докази вилучено частково. Канівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x