Черкащина спрямувала до Держбюджету перший мільярд гривень податків

Черкащина спрямувала до Держбюджету перший мільярд гривень податків

Як повідомив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць, з початку року станом на 21 квітня до загального фонду державного бюджету зібрано 1000,3 млн грн податків. Цього року збір доходів держбюджету сягнув мільярдної планки на місяць раніше, ніж у 2014 році. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Так, надійшло 465,6 млн грн акцизного податку, 150,4 млн грн податку на прибуток підприємств, 107,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб. З початку року зібрано 193,2 млн грн податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів. Окрім того платниками перераховано 46 млн грн військового збору.

«Загалом за чотири місяці очікуємо зібрати до загального фонду державного бюджету не менше 1125 млн грн. У співставних умовах до факту січня-квітня минулого року в області забезпечимо темп росту збору доходів загального фонду державного бюджету на рівні 124 відс., додаткові надходження складуть 217 млн грн», – зазначив керівник фіскальної служби області. Він також повідомив, що місцеві бюджети отримають за чотири місяці більше 719 млн грн. А це на 144 млн грн більше, ніж торік за січень-квітень. Загалом від області до бюджетів усіх рівнів за чотири місяці надійде 1,8 млрд гривень податків і зборів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x