Сьогодні «Черкаські Мавпи» дома проведуть першу гру чвертьфіналу плей-оф

Сьогодні «Черкаські Мавпи» дома проведуть першу гру чвертьфіналу плей-оф

«Черкаським Мавпам» протистоятиме СК «Авантаж-Політехнік» (Харків). У баскетбольній Суперлізі стартує завершальна стадія змагань, де буде розіграний комплект нагород. Протистояння 1/4 турніру грається до 2-х перемог однієї з команд. Вже 31 березня черкащани відправляться в Харків. Після цього, при потребі, у квітні серія може повернутися в Черкаси. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Після тривалої паузи в Суперліги, що була зумовлена фіналом чотирьох Кубку України, «Черкаські Мавпи» тріумфально повернулися до змагань. Підлеглі Максима Міхельсона закрили регулярний сезон переконливими домашніми перемогами над БК «БІПА-Одеса» – 88:72 та южненським «Хіміком» – 99:67. Таким чином команді вдалося довести успішну серію до 9 перемог поспіль і фінішувати на 2-й сходинці турнірної таблиці вслід за «Дніпром».

Варто зазначити, що востаннє в цьому році «Мавпи» програвали саме «Політехніку». 20 січня черкащани після успішного матчу з лідером турніру «Дніпром» сенсаційно поступилися вдома 80-85. Та поразка залишається єдиною для нашої команди із 13 зіграних матчів цього року.

Отже, попри те, що колектив Артура Арабаджи приїде в Черкаси в статусі 7-ї команди сезону, говорити про можливу недооцінку суперника не варто.

«Політехнік» – бойова команда. Окрім перемоги над «Мавпами», харків’яни у тому числі перемагали «Біпу» та «Миколаїв», нав’язували боротьбу «Хіміку» та «Будівельнику».

Лідерами команди на майданчику є 27-річний американець Бо Барнс, що здобуває за гру 15,9 очка. Більше 10 очок за гру в середньому приносять команді Вук Йованович, Нікола Вуйовіч (кращий ребаундер – 6,9 підбору за гру) та Антон Рочняк.

Повертаючись до «Мавп», відзначимо, що саме черкащани є безумовними фаворитами пари. Після згаданої паузи, команда повернулася в ігровий тонус. Одним із ключових «аргументів» «Мавп» у протистоянні має стати прекрасна форма Олександра Кольченка.

Капітан став кращим скорером регулярки із 17,4 очками в активі та був визнаний кращим гравцем останнього тижня чемпіонату. Разом з Кольченком поведуть команду за собою Олександр Кобець (25 і 16 очок в двох останніх іграх) та Шахід Девіс (20 і 11).

Крім всього, приємними новинами стало повернення на майданчик Дмитра Скапінцева. У матчі проти «Хіміка» він приніс команді 8 очок.

Історія суперництва команд у сезоні у сезоні 2017/2018 р.р.
11.10.2017 «Черкаські Мавпи» – «Політехнік» 91:77
03.12.2017 «Політехнік» – «Черкаські Мавпи» 83:92
20.01.2018 «Черкаські Мавпи» – «Політехнік» 80:85
04.03.2018 «Політехнік» – «Черкаські Мавпи» 75:96

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x