Черкаській молоді допомагали визначитися з майбутньою роботою

Черкаській молоді допомагали визначитися з майбутньою роботою

Нещодавно завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності Харківського національного університету внутрішніх справ Костянтин Бугайчук на запрошення фахівців міського центру зайнятості провів інформаційно-пізнавальну зустріч з учнями 8-9 класів школи № 13. пілкування відбувалося в режимі відеоконференції. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі зайнятості.

– Своєчасна профорієнтаційна робота з учнівською молоддю щодо допомоги у виборі майбутньої професійної діяльності на сьогодні є основою запобігання молодіжного безробіття та розвитку трудового потенціалу як міста та і країни в цілому. На цей час організація профорієнтаційної роботи зазнає суттєвих змін та трансформується через призму врахування сучасних підходів. У першу чергу, це виявляється у новому рівні комунікації при наданні профорієнтаційних послуг. Тому саме для учнів застосовується цікавий і максимально сприятливий спосіб проведення заходів, через Skype-зв’язок, – наголошує директор Черкаського міського центру зайнятості Оксана Щербак.

Під час зустрічі учні дізналися детальну інформацію про умови проведення вступної кампанії 2018 року в закладі, діяльність військової кафедри, організацію дозвілля, роботу спортивних секцій, умови проживання та виховання курсантів і студентів. Особливу увагу Костянтин Бугайчук звернув на те, що на базі порталу дистанційної освіти університету є можливість дистанційно пройти підготовчі курси для абітурієнтів.

У ході спілкування учні отримали відповіді на питання щодо порядку оформлення документів на навчання, переліку предметів ЗНО, особливостей підготовки окремих категорій майбутніх поліцейських, проходження курсантами стажування в органах поліції тощо.

Водночас фахівці центру зайнятості в он-лайн режимі познайомили молодь з новою Платформою з профорієнтації та розвитку кар’єри Державної служби зайнятості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x