Черкасців запрошують на благодійний театралізований концерт

Черкасців запрошують на благодійний театралізований концерт

Цієї суботи, 31 березня, у стінах Черкаського музичного училища імені С. С. Гулака- Артемовського о 15-00 відбудеться благодійний концерт, організований з метою збору коштів на лікування для онкохворого учасника бойових дій, інваліда війни на Сході, Анатолія Хотяновича.

Це театралізоване дійство проводить ГО «Наш Батальйон» за сприяння ВГО «Сокіл».

Анатолію Хотяновичу 39 років. У бійця діагностували саркому м’яких тканин лівої кінцівки ще у 2015 році. У військовому госпіталі м. Харків хлопця прооперували та провели три сеанси хіміотерапії і два – радіотерапії коштом волонтерів та небайдужих людей. На жаль, наприкінці 2017 року хвороба повернулася. Станом на сьогодні йому повторно зроблено операцію, надано два сеанси хіміотерапії, а з 9 квітня призначено третій.

Перед операцією була зроблена діагностика всього організму Анатолія (МРТ), в результаті якої метастаз в інших органах не знайдено. Це дає підстави вважати, що хворобу ми подолаємо! Потрібні лише кошти та моральна підтримка.

У середньому вартість одного сеансу хіміотерапії становить 12 000 грн. Тому виник задум провести концерт під гаслом “Людина понад усе”, – розповідає Тарас Корнієнко. – Ми прагнемо об’єднати черкащан та гостей міста, привернути їх увагу до проблеми людини, захисника нашої Батьківщини, показати, наскільки важливо триматися разом і врятувати хлопцеві життя. До програми залучено найкращих черкаські музичні гурти, актори драматичного театру, один із них – заслужений Сергій Бобров, режисура зроблена Павлом Гончаровим. Він же разом із Олегом Телятником і вестиме захід.

Серед запрошених гостей люди із різних міст Україні та черкащани, які вже долучилися до порятунку і допомагають нам далі, побратими бійця, отець Юліан Шеремета із Черкаської парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ, військові капелани Василь та Андрій із Свято-Троїцького кафедрального собору м. Черкаси, учні музичного училища імені С. С. Гулака-Артемовського, лауреати всеукраїнських конкурсів.

Підготовка до заходу розпочалася на початку минулого місяця, працює злагоджена команда артистів, музикантів, акторів, волонтерів. Акустичну програму представлятимуть фронтмени черкаських гуртів «Ефект метелика», «Сонце в кишені», «NAOMI», а також музичні гурти «FLATCHER» та «JULY 8», поет Олексій Юрін, Богдан Теліженко (саксофон), проект SUPER-8.

Як зазначає Тарас Корнієнко, на допомогу Анатолію Хотяновичу відгукнулося чимало людей із усієї області: самі черкащани, Тальнівщина, Кам’янка, Звенигородка, Сміла, Ватутіне. І, хоча сам Анатолій із Полтавщини, організатори концерту доносять ідею, що неважливо, з якого регіону людина, яка боронила кордони України.

Для охочих допомогти.
Банківські реквізити:
МФО 305299
Рахунок одержувача – 29244825509100
ЕДРПОУ одержувача – 14360570

Номер картки – 5168 7572 9857 5079 Хотянович Анатолій Петрович 2883101137 Телефони – 097 671 4849 або 066 658 9230

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x