В ГУ ДФС провели з початку року 15 службових перевірок

В ГУ ДФС провели з початку року 15 службових перевірок

За січень–лютий відділом проведено 191 профілактичний захід із упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень. Розглянули 10 звернень юридичних і фізичних осіб на можливі неправомірні дії посадових осіб ДФС та проведено 15 службових перевірок. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.
До органів прокуратури направили 1 матеріал для надання правового висновку діям працівників ДФС і прийняття відповідного рішення. Як результат двом посадовим особам винесено офіційні застереження, а щодо двох – матеріали направлені органам прокуратури для надання правових висновків діям працівників органів ДФС та прийняття відповідних рішень. За результатами розгляду матеріалів відкрито 2 кримінальних провадження, триває досудове слідство.

Із метою недопущення проникнення до органів ДФС осіб, які раніше були засуджені за скоєння корисливих злочинів, притягнуті до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень, осіб, які підтримують зв’язки із злочинними угрупованнями або не відповідають встановленим кваліфікаційним вимогам проведено перевірки 22 кандидатів на посади в органи ДФС області.
Задля забезпечення безпеки діяльності працівників структурних підрозділів ДФС в області проведено 7 перевірок пропускного режиму та 8 навчальних заходів по охороні службових приміщень. Робота з упередження і виявлення кримінальних та адміністративних корупційних правопорушень в органах ДФС області та митниці продовжується.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x