На Драбівщині привітали обдарованих дітей та педагогів-наставників

На Драбівщині привітали обдарованих дітей та педагогів-наставників

29 березня, відбулися урочистості з нагоди вшанування обдарованих дітей та педагогів-наставників «Ми – майбутнє твоє, Україно». Про це «Нова Доба»
дізналася від прес-служби Драбівської районної ради.

В затишній залі Будинку рад зібралися талановиті вихованці, їхні батьки, вчителі, гості. Привітати учасників дійства прийшли голова районної ради Володимир Дзега, заступник голови – Тетяна Богославець, голова районної державної адміністрації Іван Гайдай.

Звертаючись до дітей, голова районної ради Володимир Дзега подякував їм за старанність і талант, за значні досягнення у навчанні, мистецтві та спорті. Він наголосив, що на сьогодні пріоритетним завданням влади є сприяння розвитку талановитої молоді. Так, у 2018 році на виплату стипендій переможцям із районного бюджету виділено кошти в сумі 50,0 тис. грн. Але на даний час розробляється нове Положення про виплату стипендії, в якому передбачається збільшення її розміру. Також районна рада сприяє покращенню і оновленню матеріально-технічної бази навчальних закладів, завдяки чому педагоги втілюють новації в освітній процес.

– Дорогі діти, перемога в олімпіадах, конкурсах та змаганнях для більшості з вас стала стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та спортивного зросту. Ви – наша надія, гордість та майбутнє. Ваш талант, бажання й наполегливість – це запорука усіх досягнень і перемог. Будьте оптимістами, завзятими й сміливими у своїх прагненнях. Нехай ваші серця завжди сповнюються радістю, любов\’ю і добром. Мирного вам неба і здійснення всіх бажань! Пам’ятайте – Драбівщина пишається вами! – підкреслив у своєму вітальному слові голова районної ради.

Урочистості перепліталися зі святковим концертом, під час якого юні вихованці та колективи Будинку дитячої творчості, загальноосвітніх навчальних закладів району вже вкотре дивували присутніх своїми талантами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x