Благодійний фонд «Деликат» укотре фінансово допоміг пенсіонерам і хворим

Благодійний фонд «Деликат» укотре фінансово  допоміг пенсіонерам і хворим

Соціальні пакети, кошти й додаткова допомога у вигляді консультацій та будь-яких інших рішень. Так Благодійний фонд «Деликат» не просто продовжує надавати допомогу всім, хто її потребує, а й розширює спектр своїх зобов’язань перед тими, хто звертається до фонду. Днями відбулося чергове вручення коштів – для 5-х пенсіонерів, а також для 3-х осіб, у яких виникли складні життєві обставини і які потребують медичної допомоги.

– Ці кошти, який Благодійний фонд «Деликат» збирав протягом півтора місяця, ми спрямували для 8 людей. У зв’язку зі святами спеціально продовжили час перебування боксів на касах, адже вірили, що небайдужі допомагатимуть активніше у цей період, – розповідає голова благодійного фонду та генеральний директор мережі магазинів «Деликат» Денис Буря. – Цього разу нам удалося зібрати понад 74 тисяч гривень. І серед пенсіонерів, і серед тих, кому потрібна медична поміч, гроші розподіляли зі спеціальних скриньок, які знаходяться у наших магазинах. І, якщо раніше ми розподіляли гроші між усіма порівну, то нині зробили розподіл за потребою, відповідно до боксів, з яких збирали гроші.

Так, фінансову підтримку від фонду попросив і черкащанин Станіслав. У його майже трирічної доньки минулого серпня виявили нейробластому правого наднирника. Лише на обстеження за кордоном необхідно 70 тисяч гривень. На саме ж лікування потрібно від 25 до 100 тисяч доларів. Нині дівчинка перебуває в карантині у київській клініці. Маленька вже пройшла 9 блоків хіміотерапії і чекає результатів, чи можна їй робити трансплантацію.

Фонд «Деликат» на благодійній ниві працює вже майже півтора року. За цей час організація допомогла багатьом хворим людям та особам пенсійного віку. Усього – 95 осіб отримали фінансову поміч. Із них – 75 пенсіонерів і 20 людей, яким потрібна допомога, зокрема і діти. Благодійні внески збирають у спеціальні скриньки, що розміщують на касі кожного магазину мережі «Деликат». Наразі їх налічують понад 60. Водночас, наголошують у «Деликаті», із квітня фонд розширює межі своєї діяльності у сфері допомоги пенсіонерам.

– Надаватимемо посильну допомогу не лише у зборі коштів, а й вирішенням тих чи інших проблем, які виникають у людей пенсійного віку. Адже почасти вони залишаються на самоті з усіма життєвими негараздами, і у них немає нікого, хто б міг підтримати, – говорить засновник мережі магазинів «Деликат» Олег Хелетій. – Це може бути доставка продуктів, допомога в організації якихось процесів для пенсіонерів. Тобто хочемо не просто давати кошти до рук, а й долучатися до більш важливих справ. Також віднині додатково до коштів вручатимемо так звані «соціальні пакети». Це – невеличка допомога безпосередньо від самої мережі магазинів «Деликат». Також у мережі магазинів діє постійна дев’ятивідсоткова знижка для пенсіонерів.

Своєю чергою у Благодійному фонді «Деликат» зауважують, що і збір коштів, і їх підрахунок, і вручення відбуваються абсолютно прозоро та чесно.

Номер гарячої лінії БФ «Деликат»: (096) 03-30-505.

Олена Столяр

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x