Астрологічний прогноз на квітень 2018

Астрологічний прогноз на квітень 2018

Овен (20 березня – 19 квітня)
У всіх сферах вашого життя саме цього місяця відбуватимуться зміни, тому вам потрібно приготуватися до постійного руху та мінливості подій. Проте не варто надто сподіватися на значні здобутки чи нові високі досягнення одразу. Доведеться попітніти, зберігаючи наявні позиції, але водночас знайдуться сили на їхню трансформацію. Вам щаститиме у всьому, тож женіть геть від себе негативні думки. Займіться налагодженням ділових контактів та подбайте про своє здоров’я. Зорі рекомендують навчитися більше відпочивати й наповнюватися позитивною енергією.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 3, 5, 11, 14, 17, 18, 20.
Дні, в які слід бути обережними: 2, 8, 13.

Тілець (20 квітня – 20 травня)
Вам потрібно більше часу присвятити відносинам із колегами, друзями та близькою людиною. Найперше, визначтеся, чого ви конкретно хочете досягти разом із цими людьми, чи ви їм можете стовідсотково довіряти. Доведеться використати всі запаси стресостійкості, тому спрямовуйте якомога більше заходів на відновлення душевної гармонії і спокою. Пам’ятайте: імпульсивні рішення здаються привабливими лише спочатку, тому будьте виваженими і терпимими. У фінансах щаститиме – можна зробити значну покупку в дім або ж укласти кошти в майбутню подорож.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 3, 4, 6, 7, 10, 13, 15, 19, 22.
Дні, в які слід бути обережними: 8, 14, 18.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Нарешті для всіх Близнюків настане період спокою і стабільності. Можете уповільнити свій шалений темп і насолодитися результатами своєї роботи за попередні місяці. Корисним буде відкрити для себе нову інформацію чи навіть галузь, у якій би бажали поповнити свої знання і практичні навички. Цього місяця зверніть увагу на своє близьке оточення – чи не потребує воно «великого прибирання», аби вийти на новий рівень? Навести лад потрібно буде і в думках та бажаннях, інакше цей безлад спричинятиме постійні конфлікти й сварки. Для спрямування енергії в позитивне русло, займіться новим видом спорту.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 5, 8, 11, 13, 15, 17, 21.
Дні, в які слід бути обережними: 14, 18, 23.

Рак (21 червня – 22 липня)
У квітні зорі захищатимуть вас від будь-яких негативних впливів. Цей період подарує вам заряд бадьорості та наснаги, яку вам слід використати для покращення своїх професійних навичок або ж для кардинальних змін, про які ви давно мрієте. Маєте перемогти свій страх і робити сміливі кроки до мети, тим паче з такою підтримкою! В особистому житті варто проявити обережніть і навіть прискіпливість, щоб згодом не довелося жалкувати про свій вибір. Щоб забезпечити собі фінансову стабільність, завершуйте всі справи вчасно, перевіряйте документи.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 4, 5, 8, 9, 12, 15, 19, 23.
Дні, в які слід бути обережними: 13, 18, 24.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Левам цього місяця потрібно взяти ситуацію під особистий контроль і нагляд. Відчуйте себе справді королями, довіряйте своїм інстинктам. Важливо бути в компанії, «світитися» на заходах із потрібними людьми і брати своє. Зосереджуватися варто на поточних справах, далеко в майбутнє краще не планувати й не заглядати. Нині все залежить від ваших дій і конкретних пропозицій діловим партнерам. Відпочивайте, але в розвагах варто знати міру, особливо, якщо вони передбачають алкоголь. Кошти слід заощадити, а у відносинах із близькою вам людиною знайти компроміс.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 3, 6, 8, 10, 13, 17, 19, 22.
Дні, в які слід бути обережними: 2, 12, 21.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Заспокойтеся. Просто опануйте свої емоції, вгамуйте агресію і просто насолоджуйтеся тим, чого досягли. Якщо ви трішки відпочинете, світ не зруйнується. Навпаки, із новими силами вам удасться примножити свій капітал, розширити межі сімейного бюджету і віднайти давно загублене натхнення. Тому не пручайтеся можливостям, які спрямовуватимуть вас у русло спокою та затишку. Водночас, у квітні на Дів чекає особливе знайомство, тому мати гарний вигляд потрібно весь час. Це і настрій покращуватиме щодня, і привабить до вас нових шанувальників/шанувальниць.
Сприятливі дні гороскопу: 4, 7, 9, 11, 13, 17,18, 20, 22.
Дні, в які слід бути обережними: 5, 14, 21.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Ви застрягли у геть непривабливому фінансовому становищі, виправити яке можна лише впевненим рухом уперед до мрії. Покращуйте професійні навички, використовуйте будь-яку можливість навчитися чомусь новому та пробуйте себе у різних сферах. Так зможете побороти страх і невпевненість, а також показати себе світові. Нині саме час, аби розквітнути із новими силами та креативними ідеями. Із рідними потрібно налагодити контакт, урегулювати всі суперечки, адже невдовзі вам знадобиться їхня підтримка і любов. Стримуйте негативні емоції, а краще – знайдіть спосіб для їх позитивного перетворення.
Сприятливі дні гороскопу: 4, 8, 11, 13, 14, 17, 19, 22, 25.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 9, 15.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Хвиля домашніх турбот заполонить усі ваші думки. Воно й на краще, адже подбати про затишок у домі теж потрібно. Тому спробуйте до кінця першої декади місяця впорядкувати всі нагальні справи на роботі, за можливості, делегувати частину обов’язків і відправляйтеся на закупи за домашніми дрібничками, а може й не зовсім дрібничками. Коштів на все вистачить – ви заслужили на гідну оплату всіх довготривалих проектів. Звернути увагу потрібно і на власне здоров’я, особливо психічне, зайнявшись його поліпшенням за допомогою приємних прогулянок, походів у кіно чи відпочинку на природі з друзями.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 4, 6, 7, 9, 10, 14, 18, 20.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 19.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Квітень для всіх представників цього знаку видасться спокійним. Звісно, не без певних проблем на роботі. Проте їх можна вирішити одним прости способом: завершити давно розпочаті справи і втілювати у життя нові ідеї, які рояться у вашій голові. Траплятимуться цього місяця вам цікаві події, люди і можливості. Усе потрібно використати для власного збагачення – духовного і матеріального. Особливу увагу варто звернути на душевний стан, можливо, відвідати місця сили чи просто змінити обстановку. Уникайте галасу й зайвих слів.
Сприятливі дні гороскопу: 3, 4, 5, 9, 11, 14, 19, 20, 22.
Дні, в які слід бути обережними: 6, 13, 23.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей місяць подарує Козерогам багато сили та енергії, яку варто спрямувати на особисте життя, налагодження відносин із рідними. Ваш простір потребує змін, тому можна подумати не лише про поточний ремонт, а й навіть про зміну місця проживання. Якщо до таких кардинальних рішень ви ще не готові, то змінюйте локації відпочинку. Займіться творчістю, завдяки якій зможете знайти багато креативних ідей для роботи. Налагоджуйте відносини із колегами, однак тримайте свої таємниці при собі. Фінансове поле залишатиметься стабільним, але даремних розкошів краще уникати.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 4, 8,10, 13, 15, 17,18, 23, 25.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 14, 22.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Щоб упоратися із усією роботою в квітні, вам доведеться чимало попітніти. Проте ви звикнете, навчитеся розподіляти свій час і навіть «ділитися» частиною своїх обов’язків із наймолодшими колегами. До речі, місяць дасть чудову нагоду попрактикуватися у лідерстві й наставництві, тому набирайтеся ще й терпіння та записуйте свої життєві поради у нотатник – ще згодяться й вам. Гроші не тектимуть нестримним потоком до ваших кишень, але й струмочки багатства продовжуватимуть свій стрімкий рух у ваш гаманець. Зберігайте гарний настрій.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 4, 7, 9, 10, 13, 14, 18, 19.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 12, 20.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Припиніть ховатися від проблем у своєму затишному скафандрі із сарказму та кулетривкого чорного гумору. Відкрийте своє серце новим можливостям, що вже ось стоять під вашими дверима, гамселячи чимдуж, аби ви їх почули. Беріться за нові проекти, але уважно вчитуйтеся у контракти, особливо перед тим, як їх підписувати. Уникайте даремного ризику і пам’ятайте про важливість чергування відпочинку й роботи, спілкування з друзями та рідними людьми. Приділяйте час і на власні роздуми, так втримаєтеся від агресії.
Сприятливі дні гороскопу: 4, 7, 9, 12, 15, 17, 19, 20, 22, 25.
Дні, в які слід бути обережними: 8, 13, 18.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x