Поліцейського з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні

Поліцейського з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні

Працівника поліції доставлено до лікарні з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку. Чоловіків затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ГУ НП Черкаської області.

Подія сталася в неділю. Працівник поліції повертався додому з дружиною. Біля свого будинку побачив, як невідомий чоловік паркує свій позашляховик на газоні. Поліцейський підійшов до водія автомобіля, відрекомендувався та зробив зауваження. В цей час до його дружини, яка знімала всю подію на мобільний телефон, підійшов товариш водія та вирвав з її рук мобільний телефон.

Поліцейський поспішив на допомогу дружині, проте, як він тільки обернувся, відразу отримав ззаду декілька ударів по голові. Від отриманих ударів поліцейський впав, а чоловіки разом продовжили його бити. На допомогу поліцейському підоспіли сусіди. Громадяни зателефонували на 102 та блокували автомобіль нападників до приїзду поліцейських.

Працівника поліції з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні. Зловмисників затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п\’яти років. Їм вже оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x