Відомі результати пробного ЗНО у Черкаській області

Відомі результати пробного ЗНО у Черкаській області

24 та 31 березня 2018 року в області відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

24 березня відбулося тестування із української мови і літератури. 31 березня – із дев’яти предметів: математики, історії України, фізики, хімії, біології, географії, англійської, німецької та французької мов.

Головна мета проведення пробного ЗНО – відтворення умов та технології проведення тестування для психологічної підготовки майбутніх абітурієнтів до участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Для проведення пробного ЗНО в області було створено 27 пунктів, що розташовані на базі загальноосвітніх навчальних закладів та вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. До організації їхньої роботи було залучено близько 800 осіб. На пробне ЗНО з української мови і літератури зареєструвалося 4603 особи. 100% явку показали Лисянський, Маньківський, Монастирищенський та Христинівський райони.

На пробне ЗНО з інших предметів зареєструвалося 3406 абітурієнтів. 100% явка зафіксована у м. Ватутіне, Маньківському та Христинівському районах.

Після закінчення часу, відведеного для роботи з тестом, майбутні абітурієнти отримали інформаційний бюлетень «Як визначити результати пробного ЗНО», у якому вказані схеми нарахування балів за виконання завдань сертифікаційної роботи та оцінювання завдань відкритої форми.

Учасники пробного ЗНО, які не змогли пройти тестування 24 та 31 березня, мають можливість отримати протягом 3-х днів на пункті пробного ЗНО комплект тестових матеріалів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x