Золотоніська поліція провела день відкритих дверей

Золотоніська поліція провела день відкритих дверей

На заході були присутні учні 9-10 класів Піщанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Школярі змогли ближче познайомитися зі специфікою роботи окремих служб Національної поліції. Про це «Нова Доба» дізналася в Секторі комунікації в Черкаській області ГУ НП в Черкаській області. Під час розмови, учні школи задавили різноманітні питання на які отримували кваліфіковані відповіді від працівників поліції.

Під час заходу учні мали змогу особисто поспілкуватись зі слідчими, начальником сектору превенції, оперативними працівниками Золотоніського відділу поліції та дізнатись про види спеціальних засобів, які є у відділі поліції. Також присутнім було продемонстроване озброєння і спеціальні засоби, які використовує поліція в своїй повсякденній діяльності та при проведенні спеціальних завдань.

Також, учням розповіли про умови вступу до вищих навчальних закладів системи МВС України та переваги служби в підрозділах Національної поліції. По завершенню екскурсії дітям провели лекцію, про проблему булінгу, та яка правова відповідальність настає тим тим, хто вчиняє булінг, а також як протидіяти фізичному та психологічному терору щодо дитини з боку однокласників. Особливу увагу правоохоронці приділили питанню терпимості та поваги один до одного.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x