На Городищині відбулася акція «Випускник-2018»

На Городищині відбулася акція «Випускник-2018»

З метою поінформувати про впроваджені новації, для учнів та педагогічного колективу Городищенської загальноосвітньої школи № 1 ім. Семена Гулак-Артемовського, фахівцями районного центру зайнятості проведено профорієнтаційний захід. Фахівець з профорієнтації Валентина Охріменко розповіла про професії, які користуються попитом на ринку праці Городищини, про послуги служби зайнятості з профорієнтації, зокрема, про можливість проходження профдіагностичного тестування з метою виявлення індивідуальних здібностей до того чи іншого виду діяльності. Про це «Нова Доба» дізналася в Городищенському РЦЗ.

– Необхідно враховувати власні уподобання, проаналізувати попит тієї чи іншої професії на ринку праці і звичайно, ставити перед собою цілі і поступового їх досягати. Ці завдання не з легких, але кожен старшокласник завжди може звернутись за допомогою до центру зайнятості і отримати кваліфіковану консультацію фахівця з профорієнтації, – наголосила Валентина Охріменко.

Під час спілкування представники центру зайнятості та вчителі зійшлись на думці, що лише об’єднавши зусилля можна досягти спільної мети, а мета у всіх одна – професійна допомога майбутньому випускнику.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x