Майже 300 смілянських безробітних знайшли роботу на ярмарках вакансій

Майже 300 смілянських безробітних знайшли роботу на ярмарках вакансій

Протягом 2017 року фахівцями Смілянського міськрайонного центру зайнятості за участю роботодавців Черкаської філії «Держгрунтоохорона», Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, ДП «Черкаське військове лісництво», Смілянського об’єднаного міського військового комісаріату, Смілянського промислово-економічного коледжу, ТОВ «Меблі Лівс», ТОВ «Ековторресурси», ТОВ «Ерідан-Тех», ТОВ «Квадра-Асісстанс» та підприємців Мороз та Мінько було проведено 39 ярмарок і міні-ярмарок вакансій для 1 094 безробітних. Про це «Нова Доба» дізналася в Смілянському МРЦЗ.

У результаті проведених заходів майже 300 осіб було працевлаштовано на такі посади як: швачки, соціальні працівники, слюсарі-сантехніки, бетонярі, підсобні робітники, продавці, кухарі, бухгалтери, економісти, менеджери, військові, охоронники та інші; з них 100 безробітних виявили бажання пройти стажування безпосередньо на робочому місці, 30 осіб взяли участь у роботах тимчасового характеру. Також було укладено та виконано 39 договорів на проведення громадських та тимчасових робіт за участю безробітних та 42 договори на стажування пошукачів.

Під час проведення ярмарок вакансій всі бажаючі проконсультувалися з фахівцями центру зайнятості, дізналися про послуги служби зайнятості населенню, поспілкувалися з представниками роботодавців, отримали інформацію про вільні вакансії на підприємствах та роздатковий матеріал.

З початку 2018 року за сприяння Смілянського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 340 осіб, направлено на стажування до роботодавця 32 безробітних, взяли участь у громадських роботах та роботах тимчасового характеру 45 громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x