Понад 100 колишніх учасників АТО започаткували власну справу

Понад 100 колишніх учасників АТО започаткували власну справу

За період проведення демобілізації започаткували власну справу 129 колишніх учасників АТО у таких сферах діяльності як: торгівля, транспорт та зв’язок, сільське господарство, переробна промисловість. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського обласного центру зайнятості.

Виплата одноразово допомоги по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю є дієвим механізмом у сприянні працевлаштуванню безробітним.

З початку проведення демобілізації до обласної служби зайнятості, за допомогою у працевлаштуванні, звернулося 4 317 військовослужбовців, з початку 2018 року – 195 осіб. За сприяння служби зайнятості Черкащини роботу отримали майже 1,6 тисячі демобілізованих учасників АТО, в цьому році працевлаштовано 76 осіб.

— Водночас, певна частина демобілізованих повертається до військової служби за контрактом. Тільки починаючи з 2015 року 331 особа оформила контракт про проходження служби в Збройних силах України, — відзначив директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x