У Чорнобаї відбулося засідання літклубу

У Чорнобаї відбулося засідання літклубу

В рамках проведення Тижня юнацької книги в Чорнобаївській районній бібліотеці відбулося засідання літературного клубу «Слово», присвячене сучасні книзі та міжнародному літературному конкурсу «Коронація слова». Про це «Нова Доба» дізналася в Департаменті культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської обласної державної адміністрації.

Для старшокласників ЗОШ №2 проведено літературний екскурс «Короновані словом», ведуча розповіла про його засновників Тетяну та Юрія Логушів. Метою конкурсу є підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів. Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова» вже відкрив понад 650 нових імен серед яких: Ірен Роздобудько, Володимир Лис, Дарина Гнатко, Василь Шкляр, Андрій Кокотюха та інші молоді письменники. А тепер конкурс «Коронація слова» одним із головних своїх завдань вбачатиме популяризувати українських письменників у світі.

Всіх присутніх ведуча ознайомила з сучасними українськими авторами та їх творами. Захід супроводжувався слайд-презентацією «Смак коронованого слова». Старшокласники мали можливість переглянути книжкову виставку – презентацію «Короновані словом».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x