Для «Янголятка» Дениса зібрано вже половину суми на операцію, яка дасть змогу чути

Для  «Янголятка» Дениса зібрано вже половину суми на операцію, яка дасть змогу чути

10 тисяч євро – рівно половину суми вдалося зібрати для нечуючого дворічного Дениса Салія зі Сміли. Збір коштів родина оголосила півроку тому, коли зрозуміла, що державної черги із вживлення кохлеарного імпланта не дочекається, адже та рухається надто повільно. За допомогою соцмереж та місцевих ЗМІ було зібрано 320 тисяч гривень – 10 тисяч євро по нинішньому курсу. Загалом для проведення операції, яка дасть можливість дитині чути та говорити, потрібно близько 20 тисяч євро.

– До того, як зіштовхнулась з цією бідою, яка прийшла до нас нізвідки, я навіть уявити не могла, скільки у світі добрих і щедрих людей. Я щоразу плачу, коли мені телефонують чи пишуть незнайомі люди з порадами, підтримкою, коли нам перераховують гроші. Це наскільки цінно – розуміти, що ти не наодинці з бідою, – розповідає мама Дениса Олена Мостова. – Дуже багато людей запропонували свою допомогу – волонтери днями і ночами працюють у соцмережах, вигадують різні акції для збору коштів, люди зі своїх заробітків перераховують посильні суми. І ми щодня наближаємось до своєї мети. Я згадую, якою космічною для нашої сім’ї була сума, яку назвали за проведення операції. Тепер ми впевнені: все неможливе – можливо. Варто вірити в Бога, свою мрію, в людей, в добро. Ми віримо.
Родина сподіваємось зібрати решту суми до літа – адже прооперувати дитину лікарі рекомендують до двох з половиною років, скільки Денисові виповнюється вже в червні.

Телефон мами: 380630760450 (Олена).
Номер картки в Приватбанку: 4149497870202530 (Мостова Олена Василівна)
Сторінка у мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/yangolyaD/

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x