Геннадій Бобов допоміг корсунським спортсменам поїхати на чемпіонат України

Геннадій Бобов допоміг корсунським спортсменам поїхати на чемпіонат України

Чемпіонат України з пауерліфтингу серед вихованців ДЮСШ відбувся 23–28 березня в місті Коломия Івано-Франківської області. Серед інших, Черкащину там представляли 9 учасників із Корсунь-Шевченківської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. Вихованці закладу не просто продемонстрували високий рівень підготовки, а й вибороли не одне призове місце в різних вагових категоріях.

Корсунь-Шевченківську комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу заснували 1 вересня 1970 року на базі старого Будинку культури. Першим директором закладу був Микола Іванович Гончаренко. Спочатку функціонували відділення легкої атлетики та волейболу, а вже у
1977 році відкрили й відділення боротьби дзюдо. Сьогодні ж у школі культивують уже 8 видів спорту: футбол, баскетбол, легку атлетику, самбо, карате, дзюдо, триатлон і пауерліфтинг. Своїх вихованців тренують 14 високо кваліфікованих працівників і майстрів своєї справи на чолі з нинішнім директором закладу Сергієм Олексійовичем Федоренком.

До змагань із пауерліфтингу учні готувалися впродовж усього навчального року, посилено тренувалися і мріяли показати свої вміння на розсуд професійних суддів.

– Змагання такого високого рівня відбуваються щороку, тому розслаб­лятися ніколи. Постійно доводиться тренуватися, покращувати свої показники й результати, оскільки це дуже конкурентний вид спорту, – розповідає директор Корсунь-Шевченківської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Сергій Олексійович Федоренко. – На чемпіонаті довелося виступати щодня, але така праця не залишилася непоміченою. Ми отримали два перші місця, три другі, одне третє, одне п’яте і два шостих. Це – дуже результативно.

Так, перше місце в категорії до 46 кілограмів виборов Денис Кузнєцов, і він же виграв абсолютну категорію у своїй віковій групі. Також перше місце в категорії до 47 кілограмів отримала Анастасія Захарченко. Друге місце в категорії до 43 кілограмів і в абсолютній категорії посіла Анастасія Толстая. Назарій Циганенко отримав також друге місце в категорії до 49 кілограмів, і в категорії до 57 кілограмів друге місце виборола Катерина Ільченко. Третє місце отримав Арсеній Резніченко в категорії до 53 кілограмів, п’яте – Дмитро Пилипенко (до 59 кілограмів), шосте – Володимир Тимощук (категорія до 53 кілограмів) і Юлія Мисько (до 57 кілограмів). Водночас Корсунь-Шевченківська ДЮСШ отримала трете командне місце серед усіх ДЮСШ України.
Та всіх цих досягнень могло б і не бути, якби спортсменам не допоміг із коштами народний депутат Геннадій Бобов, який не залишається осторонь проблем молоді.

Щоб поїхати на ці змагання вихованці ДЮСШ потребували значних коштів, адже забезпечити транспортування 9 осіб коштом лише батьків – дуже накладно для їхніх гаманців. Тому адміністрація школи звернулася у громадську приймальню Геннадія Борисовича Бобова із зверненням про фінансову допомо­гу. Депутат завжди підтримував і допома­гав школі, наприклад, торік посприяв у придбанні татамі, а також допоміг потрапити на Чемпіонат світу з
пауерліфтингу серед дівчат одній із її вихованиць. Тож усі сподівалися, що й цього разу депутат підтримає спорт­сменів. Так і сталося.

– Висловлюємо щиру подяку від адміністрації школи, її учнів та їхніх батьків за те, що Геннадій Бобов надав не просто підтримку, а можливість вихованцям Корсунь-Шевченківської комплексної ДЮСШ проявити себе і показати гідні результати на рівні з усією Україною. Бажаємо Вам,
Геннадію Борисовичу, міцного здоров’я й наснаги на гарні справи, якими Ви примножуєте добро і віру у краще майбутнє. Нехай лихо й негаразди оминають Ваш дім, а Ваші вчинки відгукуються доброю згадкою в серцях людей, – наголошує Сергій Олексійович Федоренко.

Олена Столяр

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x