Канівчани долучилися до весняного прибирання міста

Канівчани долучилися до весняного прибирання міста

Напередодні великодніх свят у середу, 4 квітня, у Каневі офіційно стартували санітарні дні з благоустрою, озеленення і покращення санітарного стану міста. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

До суботника долучилися 33 особи з усіх служб виконавчого комітету Канівської міської ради та 7 працівників з Канівського міськрайонного центру зайнятості.

Разом з тим комунальники працюють над прибиранням та облаштуванням міста вже від кінця березня. Так, з настанням тепла щодня на вулиці Канева виїжджає прибиральна техніка комунальних підприємств «Місто» та «ЖЕК», що чистить проїжджу частину вулиць, тротуари в центрі Канева та прибудинкову територію багатоповерхових житлових будинків.

– Користуючись нагодою, просимо всіх канівців звернути увагу на свої прилеглу та прибудинкову території, що закріплені за вами або за вашою організацією, й привести їх до належного санітарного стану, долучившись таким чином до щорічної акції «За чисте довкілля», – закликають представники відділу екології та муніципального контролю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x