Жашківську жінку-вбивцю узяли під варту

Жашківську жінку-вбивцю узяли під варту

Жашківським відділом Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби прокуратури Черкаської області.

Досудовим розслідуванням установлено, що 30.03.2018, в одному з сіл Жашківського району 29-річна місцева жителька, під час суперечки зі своїм 33-річним знайомим, яка переросла в бійку, умисно нанесла йому гострим предметом поранення в область грудної клітини, спричинивши останньому тілесні ушкодження, від яких наступила смерть потерпілого.

Жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України та 31.03.2018 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) Кримінального кодексу України.

За клопотанням прокурора, ухвалою слідчого судді Придніпровського районного суду м. Черкаси підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб.

Досудове розслідування триває, його хід перебуває на контролі керівництва Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x