На Чигиринщині змагалися дружини юних пожежників

На Чигиринщині змагалися дружини юних пожежників

05 квітня 2018 року у районному Будинку культури відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників серед навчальних закладів Чигиринського району. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Чигиринської РДА.

Учасниками фестивалю стали:
– Дружина Стецівського навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів – «Караул»;
– Дружина Рацівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – «Агенти-101»;
– Дружина Чигиринської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів № 1 «НА-SOS».

Під час фестивалю юним дружинникам довелось пройти випробування у 4-х конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання», «Влучний ствольщик» і «Рекламний відеоролик».

Учасники демонстрували свої здібності, використовуючи для цього літературу, музику, хореографію, вокальне та ораторське мистецтво. У свої виступи учасники додавали і елементи гумору, що стало своєрідною родзинкою, адже у веселій та дотепній формі правила безпеки краще засвоюються слухачами.
Виступи дружин юних пожежних оцінювали: заступник голови районної державної адміністрації Микола Турик, заступник голови районної ради Валерій Невгоденко, начальник відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації Володимир Щербина та директор районного будинку культури Світлана Перевізник.

Нелегко журі було з визначенням кращих, адже кожна команда мала високий рівень підготовки.
Тож переможцем фестивалю визнано дружину Стецівського навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів – «Караул».
Команда-переможець отримала приз у вигляді переходної каски-кубку та буде представляти Чигиринський район на обласному-зональному етапі Всеукраїнського фестивалю ДЮП-2018.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x