Фотопроект «Мамина Сила»

Фотопроект «Мамина Сила»

16 годуючих жінок з Черкас протягом трьох місяців стали учасницями фотопроекту «Мамина Сила». До циклу увійшли 32 світлини, що розповідають історію справжньої любові та близькості. Фотограф та дизайнер Olya Nosova-Yelisyeyeva розповідає про мистецьку і соціальну складові проекту: «Натхненням став мій власний досвід грудного вигодовування сина. Я була здивована красою і гармонійністю цього процесу. Коридорні плакати з пологового будинку розповідали про користь, але не про красу грудного вигодовування. І тим більше, не відкривали душу процесу. Ось так я задумала «Мамину Силу».

Важливо сказати і про те, що героїні фотопроекту не тільки надихають на природне вигодовування, але і допомагають годуючим мамам в реальному житті. Більшість учасниць беруть активну участь в діяльності Громадської мережі підтримки грудного вигодовування Молочна Спільнота. Ця організація була створена мамами Черкас і безкоштовно надає як інформаційну, так і практичну підтримку жінкам і їх родинам в період грудного вигодовування.
Після презентації виставки в галереях Черкас та Києва, фотороботи будуть передані для розміщення в родбудинку.
Деталі за посиланням
Відкриття проекту Мамина сила відбудеться в Черкаський Художній Музей 11 квітня о 17.00. Музей прийматиме експозицію до травня.

Організатор: Художній музей
Дата: 11 квітня 2018 о 17.00.
Де: вул. Хрещатик, 259
Деталі: за телефоном: (0472) 45-24-27

Вхід на відкриття вільний

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x