«Черкаські мавпи» здобули перемогу в стартовому матчі у півфінальній серії

«Черкаські мавпи» здобули перемогу в стартовому матчі у півфінальній серії

«Черкаські мавпи» здобули досить впевнену перемогу в стартовому матчі півфінальної серії з МБК Миколаїв, вигравши домашній матч з рахунком 91:78. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські мавпи».

«Мавпи» почали матч у своєму фірмовому стилі. Господарі грали в атаці розкуто, різноманітно і командно, швидко реалізувавши 6 з 8 триочкових і набравши 28 очок за стартову десятихвилинку. Однак під кінець чверті команда Міхельсона дала збій, схибивши три поспіль дальніх за останні 15 секунд чверті, а \”корабели\” до цього зуміли скоротити відставання до 6 очок. Відмінний відрізок провів Давидюк, чия активна гра на обох сторонах майданчика допомогла гостям трохи вирівняти гру.

Як виявилося, сплеск у грі гостей був епізодичним. Мавпи продовжили гнути свою лінію у другій чверті і в підсумку перед великою перервою отримали 13 очок переваги. Вже за підсумками 20 хвилин гри 4 фоли до пасиву записав розігруючий “корабелів” Тонченко, а 13 втрат стали серйозною проблемою для команди Поляха.

Другу половину господарі почали з ривка 8:0, який дав Мавпам рекордні в цьому матчі 20 очок переваги. Полях відреагував тайм-аутом, після якого Давидюк відповів двома влучними триочковими, проте відрив господарів нікуди не подівся. Підопічні Міхельсона продовжували активно рухати м\’яч в атаці, раз по раз виводячи своїх снайперів на відкриті кидки, а ті, в свою чергу, не підводили.

На заключному відрізку гри Мавпи зменшили оберти, чим скористалися гості. Треба віддати належне миколаївцям, які, незважаючи на солідний гандикап суперника, не опускали руки і зуміли скоротити відставання до 9 очок. Однак на більше команди Поляха не вистачило, а точні штрафні і результативний прохід Кольченка, а також триочковий від Кобця зняли усі питання в цьому матчі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x