Городищенські дошкільнята декламували вірші Шевченка

Городищенські дошкільнята декламували вірші Шевченка

Яскравим свідченням того, як високо вшановується ім’я Кобзаря, яка дорога Україні його творча спадщина, яка велика естетична і виховна сила його творів – є те, що діти вже дошкільного віку знають і шанують його творчість. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Городищенської міської ради.

В Городищенському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 2 «Зірочка» створена виставка присвячена тематиці творчості Кобзаря, на якій представлені дитячі малюнки, закладки, композиції з природного матеріалу.

У літературній спадщині Кобзаря особливе місце посідає остання книга «Буквар», у якій він бачив своє геніальне педагогічне дитя.
Вихователі: Світлана Суботіна, музичний керівник Світлана Лабик разом зі своїми вихованцями мали змогу вшанувати його пам\’ять, проникливо донесли до серця дитини слова з рядків поезії Кобзарика.

Діти декламували вірші з поетичних творів Шевченка, також ділилися враженнями від здобутих знань, які пізнали під час цільової екскурсії до пам’ятника Великому Кобзарю, що знаходиться на території Городищенської ЗОШ № 3.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x