Черкаський професор задекларував минулорічні доходи

Черкаський професор задекларував минулорічні доходи

Жителі міста Черкаси активно долучились до Всеукраїнської акції «День відкритого декларування 2014», яка проходила 8 квітня. Цього дня до податкової інспекції прийшли не лише ті громадяни, які вирішили добровільно задекларувати отримані минулорічні доходи, але й такі, хто виявив бажання ознайомитись з тим, як на практиці проходить процес декларування. Кожен міг поспілкуватись з фахівцями ДПІ у м. Черкасах та отримати відповідну консультацію.

Протягом дня 54 громадянина подали податкову декларацію, в якій добровільно показали минулорічний дохід.

Про це «Новій Добі» повідомили в ДПІ у м. Черкасах.

Серед таких сумлінних громадян був і Микола Бушин – професор, завідувач кафедри історії України Черкаського державного технологічного університету. Він добровільно задекларував отриману минулого року грошову допомогу.
«Оскільки я є викладачем історії України, то можу впевнено сказати, що найбільшого процвітання наша держава досягала в ті історичні періоди, коли її перші особи не просто обіцяли покращення життя, але й робили задля цього все можливе. Так і я власним прикладом хочу показати не лише власним студентам, але всій громаді м. Черкаси те, що чесне та публічне декларування доходів – це дуже почесно і правильно. І саме так має робити кожен громадянин, який дбає про краще майбутнє для своїх дітей та країни», – наголосив Микола Бушин.

ДПІ у м. Черкасах нагадує, що декларація про майновий стан та доходи, отримані у 2013 році, подається до 1 травня 2014 року. Зазначена декларація від жителів міста Черкаси приймається за адресою: бульв. Шевченка, 307, каб.414. Додаткову інформацію щодо заповнення декларації можна отримати за тел. 45-80-44.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x