В Умані обрали красуню

В Умані обрали красуню

11 квітня в Уманському державному педагогічному університеті відбулося феєричне шоу – «Міс факультету початкової освіти-2018». «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДПУ ім. Павла Тичини. 

 

За це високе та почесне звання у трьох виходах — дефіле, інтелектуальному і творчому конкурсах боролися дев’ять дівчат: Лія Шарахович, Яна Мокріцька, Марина Швець, Марина Петрищенко, Діана Бєляєва, Анастасія Кузьменко, Вікторія Безденна, Марія Власик, Анастасія Третьякова.

Оцінювали красу, таланти і ерудицію учасниць справедливі експерти та шанувальники жіночої вроди: декан факультету Борис Якимчук — людина, яка завжди підтримує студентську ініціативу; майстер кондитерських виробів Марія Ковальчук; фотограф та тренер фітнес клубу «Олімп» Артем Луценко; чарівниця у сфері краси та створення неперевершених образів Надія Іщенко; співорганізатор фестивалю «HOLI DANCE UMAN» Мар’яна Ярова.

Та не красою єдиною! На конкурсі талантів навіть скептичному глядачеві не було чого зауважити, адже дівчата продемонстрували все: від співів і танців до гумористичних сценок та акробатичних номерів. Хвилюючою миттю для самих учасниць став інтелектуальний конкурс, де потрібно було показати не лише правильність, а й креативність відповідей, глибокі знання та свою неповторну індивідуальність. Розважали глядачів неймовірно насиченою програмою. Були і вокальні виступи, і танці, і конкурси.

У загальному підсумку конкурсу титули «Друга віце-міс» здобула Діана Бєляєва, звання «Перша віце-міс» отримала Марина Петрищенко , а омріяну корону і титул «Міс факультету початкової освіти–2018» виборола Лія Шарахович. За результатами конкурсу були також визначені переможниці у різних номінаціях» — «Міс ніжність», «Міс ерудиція», «Міс вишуканість», «Міс грація», «Міс креативність» , «Міс оригінальність», «Міс артистичність», «Міс чарівність».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x