Учені ЧДТУ взяли участь у профільному семінарі

Учені ЧДТУ взяли участь у профільному семінарі

11 квітня в Черкаській обласній державній адміністрації відбувся семінар  Академії Будівництва України на тему: «Актуальні питання проектної діяльності в контексті проходження комплексної експертизи проектів будівництв». Про це «Нова Доба» дізналася дізналася в прес-службі ЧДТУ.

 

У заході взяли участь представники Черкаського державного технологічного університету: ректор ЧДТУ Олег Григор, проректор Микола Куницький, головний інженер Сергій Цимбаленко, начальник відділу капітального та поточного ремонту ЧДТУ Людмила Басюк, декан будівельного факультету ЧДТУ Денис Грецький, завідувач кафедри  промислового та цивільного будівництва Сергій Пряник.

 Семінар організований з нагоди 25-річчя Академії Будівництва України, яка  об\’єднує провідних науковців та практиків у сфері архітектури та будівництва.

Під час семінару Академія будівництва України відзначила ректора Черкаського державного технологічного університету Олега Григора Почесною грамотою за значний вклад в підготовку інженерно-технічних кадрів в сфері будівництва.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x