У Черкасах організовують перший у місті форум у форматі TED

У Черкасах організовують перший у місті форум у форматі TED

14 квітня у черкаському кінотеатрі «Салют» відбудеться форум під назвою «Це – твоє місто». Його мета – поєднати дієвих людей, досвід успішних проектів із різних сфер життя та нові ініціативи, спрямовані на розбудову міста Черкаси і розвиток потенціалу його жителів.

 

Організатором форуму виступила громадська організація «Нові люди – Черкаси».

На форумі будуть представлені успішні приклади того, як робити речі «правильно» в бізнесі, політиці, освітній, культурній, медичній та інших сферах. Захід буде проходити у вигляді коротких доповідей типу TED та їхнього обговорення під час перерви.

 

Я народився в Черкасах і, отримавши освіту за кордоном, вирішив повернутися сюди. Щоб жити тут, ростити дітей, будувати бізнес. Останні роки я намагаюсь створювати цікаві ініціативи, які допомагають розвивати місто. Але цим займаюсь не лише я, а ще низка людей у Черкасах, яким так само небайдуже наше місто. Ми вирішили зібрати цих людей і запросити гостей з інших міст, які мають свої «історії успіху». Запрошую всіх! Буде цікаво, – запевняє співорганізатор заходу Віктор Євпак.

На сьогодні свою участь у форумі вже підтвердили засновник Школи мерів Руслан Рохов, народний депутат Мустафа Найєм, мер міста Збараж Роман Полікровський, а також відомі місцеві активісти, серед яких – Вікторія Феофілова, Лариса Когут і Людмила Фіть. З повним переліком учасників можна ознайомитись на сайті івенту (http://noviludi.com/forum/).

 

У межах форуму відбудеться конкурс мікрогрантів цікавих проектів. Подати свій проект на фінансування можна ТУТ (https://goo.gl/BxSdCR). Виручені від продажу квитків на форум кошти підуть на реалізацію проекту, який шляхом голосування оберуть самі учасники.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x