Залатали дірку в колекторі Черкас (ВІДЕО)

Залатали дірку в  колекторі Черкас  (ВІДЕО)

В районі Хімселища продовжуються аварійно-відновлювальні роботи, де нещодавно виникло два провалля на головному каналізаційному колекторі. Для оперативної ліквідації надзвичайної ситуації щодня працюють усі підрозділи підприємства, в тому числі й спеціалізована техніка. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі КП «Черкасиводоканал».

 

Завдяки 250-метровій обвідній лінії, яку оперативно змонтували працівники КП «Черкасиводоканал», мешканці Південно-західного району та району Хімселища мають безперебійне водопостачання.

 

Незважаючи на значну глибину пролягання мережі водовідведення, в короткий термін виконано земляні роботи. Для прочистки аварійної ділянки трубопроводу збудовано додатковий оглядовий колодязь, що дозволило виконати повну та якісну промивку.

 

По завершенню підготовчих робіт працівники підприємства розпочали санацію трубопроводу з сучасних матеріалів. На 8-метровій глибині вже прокладено 120 метрів нової мережі.

 

Незабаром роботу головного каналізаційного колектора, який транспортує третину усіх міських стоків, буде відновлено та виконано благоустрій території.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x