Молодик на базарі ходив із гранатою

Молодик на базарі ходив із гранатою

Працівники Уманського відділу поліції під час особистого огляду 33-річного чоловіка вилучили гранату Ф1 та запал. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ГУ НП Черкаської області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території одного з базарів перебуває чоловік, який при собі має предмет схожий на гранату. Прибувші за викликом працівники поліції помітили чоловіка, схожого за описом на особу, про яку йшлось у повідомленні. Під час спілкування молодик пояснив, що він дійсно при собі має предмет схожий на гранату та запал до неї, які знайшов.

Під час поверхневого огляду молодика, поліцейські виявили гранату «Ф1» та запал «УЗРГ-2М». Вилучені предмети направлено на експертне дослідження.

Слідчим відділенням Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x